back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Παιδείας Μανώλης Καλαμπόκας στον Αθήνα 9.84: «Εμείς ως Δήμος Αθηναίων είμαστε ενήμεροι και προετοιμασμένοι για τον ιό της γρίπης. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών προσλάβαμε -μέσω ΑΣΕΠ -21 (έναν) γιατρούς ,οι οποίοι την προσεχή Δευτέρα θα διαμοιραστούν σε όλα τα Δημοτικά Ιατρεία “.

Διαβάστε επίσης

«Εμείς ως Δήμος Αθηναίων είμαστε ενήμεροι και προετοιμασμένοι για τον ιό της γρίπης. Για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των δημοτών προσλάβαμε -μέσω ΑΣΕΠ -21 (έναν) γιατρούς ( παθολόγους, καρδιολόγους ,παιδίατρους ,γυναικολόγους) ,οι οποίοι την προσεχή Δευτέρα θα διαμοιραστούν σε όλα τα Δημοτικά Ιατρεία “. Aυτό τόνισε στον Αθήνα 9.84 και την Έλενα Μπρέγιαννη ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Παιδείας Μανώλης Καλαμπόκας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

Όπως εξήγησε ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Παιδείας του Δήμου Αθηναίων: ” Σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας έχουμε μεριμνήσει να διανείμουμε οδηγίες προφύλαξης από τον ιό ,στα δημοτικά ιατρεία αλλά και στα Σχολεία και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Φροντίζουμε ώστε να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς της γρίπης ,όπως οδηγίες ατομικής υγιεινής ,καθαρισμού και απολύμανσης χώρων, επιφανειών και αντικειμένων. Πρέπει να εξασφαλίζεται η τήρηση των κανόνων υγιεινής” σημείωσε ,επισημαίνοντας ότι ‘δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός”

Ο κ. Καλαμπόκας υπογράμμισε ότι “τα έξι Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων λειτουργούν ως Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Έχουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης .Εχουμε συνταγογραφήσει περισσότερα από πέντε χιλιάδες εμβόλια από τον Οκτώβριο έως σήμερα.  Μάλιστα για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών προσλάβαμε -μέσω ΑΣΕΠ -21 (έναν) γιατρούς ( παθολόγους, καρδιολόγους ,παιδίατρους ,γυναικολόγους) ,οι οποίοι την προσεχή Δευτέρα θα διαμοιραστούν σε όλα τα Δημοτικά Ιατρεία”.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα