back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης στον Αθήνα 9.84: “Η κυβέρνηση με την τροπολογία που ψήφισε για το ποδόσφαιρο δεν δίνει λύση ,αλλά θέλει να εξυπηρετήσει φίλους, εκλεκτούς και συμφέροντα που έδωσαν μάχη για να την φέρουν στην εξουσία” .

Διαβάστε επίσης

“Η κυβέρνηση με την τροπολογία που ψήφισε για το ποδόσφαιρο δεν δίνει λύση ,αλλά θέλει να εξυπηρετήσει φίλους, εκλεκτούς και συμφέροντα που έδωσαν μάχη για να την φέρουν στην εξουσία” δήλωσε στον Αθήνα 9.84 ο πρώην Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. “Αν δεν σπάσει αβγά δεν μπορεί να υπάρχει αποτέλεσμα. Θεός φυλάξει μην χρειαστεί η κυβέρνηση να διαχειριστεί σοβαρότερα πράγματα” πρόσθεσε.

Μιλώντας στη ” Στάση των 2 ” και στον Αρη Τόλιο ο κ. Βασιλειάδης επέρριψε την ευθύνη στο Μέγαρο Μαξίμου, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν εμπλέκεται ο νυν Υπουργός .Αυτό είναι το επιτελικό κράτος που επτά μήνες καμώνεται ότι έχει η κυβέρνηση. Όλα ξεκινάνε και τελειώνουν στου Μαξίμου, αυτό είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής του”.

Παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η υπόθεση να προκαλέσει την παρέμβαση της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ, γιατί -όπως είπε – ερχόμαστε και παρεμβαίνουμε στα διοικητικά του ποδοσφαίρου. Ο κ. Βασιλειάδης έκανε λόγο “για τροπολογία που φτιάχτηκε στο πόδι, είναι αλυσιτελής” και διερωτήθηκε: “Αφού τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η Ξάνθη δεν το παραδέχονται θα έχουμε αφαίρεση βαθμών τους και του χρόνου ; Tελικά με μία απλή αφαίρεση βαθμών θα μπορεί κανείς να κάνει ότι θέλει;”.

Αναφερόμενος στα θέματα της ιδιοκτησίας είπε :”Η άποψη μας ακόμα και όταν νομοθετούσαμε ήταν η επιβολή βαρύτατων ποινών. Αυτές που προβλέπονται από τις Διεθνείς Ομοσπονδίες, τα διεθνή κείμενα, που με δική μας μάχη ,από το 2015 έως το 2019, καταφέραμε και περάσαμε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Τέλος ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε για σκιές που αφήνει η αντικατάσταση του μέλους της Επιτροπής Καθηγητή Γεώργιου Τριανταφυλλάκη ,δύο μέρες πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης ,επισημαίνοντας ότι “ήταν η μόνη πρωτοβουλία που πήρε η κυβέρνηση στους επτά μήνες διακυβέρνησης στην υπόθεση αυτή”.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα