back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρεις συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική- Ο “τοξοβόλος του Συντάγματος”- Βαρύς οπλισμός σε όχημα

Διαβάστε επίσης

Συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας πρωινές ώρες χθες 29-01-2020 στην Αθήνα, άνδρας 32 ετών και δύο γυναίκες, 26 και 28 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή και έφεραν μαζί τους βαρύ οπλισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής έγινε στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής ενώ μέσα στο όχημα όπου επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες εντοπίστηκαν ένα καλάσνικοφ, ένα υποπολυβόλο τύπου «σκόρπιον» και δύο πιστόλια με σφαίρες στη θαλάμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος είχε απέδρασε από τις φυλακές Τίρυνθας, όπου κρατείτο, τον περασμένο Ιούνιο ενώ είχε γίνει γνωστός ως “τοξοβόλος του Συντάγματος” όταν είχε συλληφθεί, από τις Αρχές το 2011, καθώς σημάδευε με τόξο την Βουλή, αλλά τότε αφέθηκε ελεύθερος.

Είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 23 ετών και 9 μηνών για ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη, κατά τη διάρκεια της οποίας είχαν τραυματιστεί δύο αστυνομικοί και ένας νεαρός. Την ίδια ώρα, είχε κατηγορηθεί και για δύο ληστείες τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης.

H μία από τις γυναίκες είχε εξαφανιστεί στις 20 Ιουνίου κι ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη η δίκη της. Φέρεται να είναι συνεργός της Πόλας Ρούπα και να συμμετείχε στο σχέδιο απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη από τις φυλακές.

Στις 12:00 θα γίνουν δηλώσεις του εκπροσώπου της ΕΛΑΣ στο υπουργείο για την χθεσινή επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Δ-Πέρρος- Ν.Ανδριόπουλος

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα