back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επιχείρηση σε κτίριο-στέκι διακίνησης ναρκωτικών – 22 τόνους σκουπίδια απομάκρυνε ο δήμος

Διαβάστε επίσης

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σε τριώροφο κτίριο επί της οδού Λιοσίων, στο κέντρο της Αθήνας, που είχε μετατραπεί σε στέκι χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών.

Μετά το πέρας της επιχείρησης από τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων απομακρύνθηκε από τους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου τεράστιος όγκος, περίπου 35 τόνων, σκουπιδιών και απορριμμάτων! «Σήμερα απομακρύνθηκαν 20 τόννοι απορριμμάτων, ενώ άμμεσα θα απομακρυνθούν άλλοι 35», δήλωσε στον «Αθήνα 9,84». ο αντιδήμαρχος καθαριότητας  Νίκος Αβραμίδης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών έξι 6 άτομα και συγκεκριμένα πέντε 5 αλλοδαποί άνδρες και ημεδαπή γυναίκα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • ηρωίνη βάρους 24,4- γραμμαρίων, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη βάρους 15,7 γραμμαρίων,
  • μικροποσότητα κοκαΐνης, 35 φαρμακευτικά σκευάσματα, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 3 συσκευές κινητών τηλεφώνων και πλήθος νάιλον συσκευασιών

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Επιπλέον, προσήχθησαν τέσσερις 4 αλλοδαποί, για περαιτέρω έλεγχο.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή των Ο.Π.Κ.Ε, Ομάδων “Δράσης”, της Ε.Κ.Α.Μ, της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών και αστυνομικού σκύλου.

Δημήτρης Πέρρος

     

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα