back to top
20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Εύθυμη Χήρα στο Θέατρο Ολύμπια

Διαβάστε επίσης

Η βασίλισσα της οπερέτας, Η Εύθυμη Χήρα του Φραντς Λέχαρ, επιστρέφει στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» για δύο τελευταίες παραστάσεις, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου.

Το πιο διάσημο έργο του Αυστριακού καλλιτέχνη, με τα βιεννέζικα βαλς, τις γλυκές μελωδίες και τη διασκεδαστική υπόθεση γεμάτη με στιγμές γέλιου, παρεξηγήσεων και συγκίνησης, μας ταξιδεύει από το βαλκανικό κρατίδιο Ποντεβέντρο που πνίγεται στα χρέη, έως το ξακουστό καμπαρέ «Μαξίμ» στο Παρίσι, μέσα από την ερωτική ιστορία της εκθαμβωτικής και πλούσιας χήρας Άννα Γκλάβαρι. Θα καταφέρει ο Βαρόνος Ζέτα να οδηγήσει την Χήρα σε γάμο με κάποιον συντοπίτη της ή τελικά η τεράστια περιουσία της θα καταλήξει στα χέρια ενός ξένου, καταδικάζοντας έτσι το υπερχρεωμένο κρατίδιο;

Μια φρέσκια σκηνοθετική ματιά της θρυλικής βιενέζικης οπερέτας από τον Iσίδωρο Σιδέρη, τον Διονύση Τσαφταρίδη στις χορογραφίες, τον Κώστα Μπλουγουρά στους φωτισμούς και τον εμβληματικό Μανόλη Παντελιδάκη να υπογράφει ένα λαμπερό σκηνικό με υπέροχα κοστούμια.

Υπό την μπαγκέτα της Ελένης Κοτσμανίδου, θα αναβιώσει στα μάτια μας το ξακουστό καμπαρέ της εποχής ΜΑΞΙΜ με τις διάσημες Γκριζέτες του και τα τρελά καν-καν.

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020. Ώρα έναρξης: 18.30

Τιμές εισιτηρίων:
15€, 17€, 20€, 30€, 40€
Περιορισμένης ορατότητας: 5€
Φοιτητικό, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, άνω των 65 ετών: 10€

Προπώληση εισιτηρίων στα Ταμεία του θεάτρου (Τηλ. 210 3642540) και στο δίκτυο της viva.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα