back to top
21.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών για άτομα άνω των 65 στο ΚΠΙΣΝ

Διαβάστε επίσης

Μαθήματα που δίνουν την ευκαιρία σε όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τους υπολογιστές, να μάθουν τις κύριες λειτουργίες, τη χρήση βασικών προγραμμάτων και την πλοήγηση στο διαδίκτυο, γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στη διεκπεραίωση απλών εργασιών, μέσα από πρακτικά βήματα στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αρχάριους χρήστες ηλικίας 65+ καθώς και σε όσους επιθυμούν να λάβουν βασικές γνώσεις του αντικειμένου.

«Πρόκειται για μαθήματα που δίνουν την ευκαιρία σε όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τους υπολογιστές, να μάθουν τις κύριες λειτουργίες, τη χρήση βασικών προγραμμάτων και την πλοήγηση στο διαδίκτυο, γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στη διεκπεραίωση απλών εργασιών, μέσα από πρακτικά βήματα», δήλωσε στον 9.84 η υπεύθυνη επικοινωνίας και μάρκετινγκ του Κέντρου Πολιτισμού στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος Θάλεια Γελαδάκη.

Τα τμήματα που λειτουργούν στον δεύτερο όροφο του Κτιρίου είναι τα εξής: Δευτέρα – Παρασκευή | 11.00 – 12.00, 12.30 – 13.30, 14.00 – 15.00

Ο κάθε κύκλος μαθημάτων χρήσης έχει 12 μαθήματα. Στο κάθε μάθημα μπορεί να έρθουν έως και 16 άτομα. Για κάθε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο εξής τηλέφωνο: 2168091000 καθώς σύμφωνα με τους υπεύθυνους υπάρχουν κενές θέσεις σε κάποια τμήματα.

Σήμερα, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα μαθαίνουν πως μπορούν να ανοίξουν έναν λογαριασμό στο «Gmail» και πως μπορούν να χειριστούν την ηλεκτρονική αλληλογραφία τους. Τα μαθήματα προσαρμόζονται ανάλογα με το επίπεδο των μαθητών. Σε πολλά μαθήματα συμμετέχουν και εθελοντές του Κέντρου Πολιτισμού που βοηθούν τους συμμετέχοντες.

Κώστας Κορέλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα