Κύπελλο Ανδρών: Αίτημα των ομάδων για εισιτήρια στον τελικό

0
276

Η ΑΕΚ έκανε γνωστό  μέσω ανακοίνωσης ότι μαζί με τον Προμηθέα, το Περιστέρι και τον Διαγόρα συνυπέγραψαν επιστολή που έστειλαν στην ΕΟΚ, ζητώντας να έχουν εισιτήρια και προσκλήσεις στον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών.

Οι τέσσερις ομάδες που θα παίξουν στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου στο μπάσκετ, συνυπέγραψαν επιστολή την οποία έστειλαν στην ΕΟΚ και κοινοποιήθηκε στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρα Αυγενάκη, ζητώντας εισιτήρια και προσκλήσεις για τον τελικό της διοργάνωσης.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έχει ορίσει ο τελικός της 16ης Φεβρουαρίου να διεξαχθεί στα “2 Αοράκια” της Κρήτης, παρουσιά παιδιών στις εξέδρες, όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνι. Με πρωτοβουλία της ΑΕΚ η οποία επικοινώνησε και με τις τρεις άλλες ομάδες που βρίσκονται στα ημιτελικά της διοργάνωσης συμφωνήθηκε να κατατεθεί το σχετικό αίτημα παρουσίας και φιλάθλων των δύο φιναλίστ στον τελικό.

Συγκεκριμένα οι ομάδες ζητούν να τους χορηγηθούν από 500 εισιτήρια και 100 προσκλήσεις για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. Στην επιστολή επίσης ζητούν και αυτοί να γίνει ο τελικός παρουσία παιδιών, τα οποία και θα αποτελούν την πλειοψηφία των θεατών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι έλαβε πρωτοβουλία για τη σύνταξη κοινής επιστολής μεταξύ των ημιφιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος 2020, με στόχο τη βελτίωση συνθηκών και διεξαγωγής του Τελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί στα Δύο Αοράκια Ηρακλείου Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, οι ημιφιναλίστ προσυπέγραψαν και αιτούνται τη χορήγηση 500 εισιτηρίων και 100 προσκλήσεων για κάθε Ομάδα, πρόταση που είχε καταθέσει η ΑΕΚ BC και κατά τη χθεσινή σύσκεψη του Ηρακλείου. Η επιστολή εστάλη προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και κοινοποιήθηκε στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Η ΑΕΚ BC με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, στοχεύει σταθερά στην αναβάθμιση του ελληνικού μπάσκετ, πάντα κινούμενη εντός πλαισίου και κανόνων, που το διέπουν, αναζητώντας συνθέσεις και συνεργασίες, δίχως αποκλεισμούς και βερμπαλισμούς.

Ο “Τελικός Κυπέλλου” συνιστά πανταχόθεν γιορτή για τον αθλητισμό και σ΄αυτή τη γιορτή δικαιούνται να συμμετέχουν όσο περισσότεροι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι. Πρόδηλο, ότι η ΑΕΚ BC πρωτοπόρος σε αντίστοιχες δράσεις, με κινήσεις-θεσμό στο γήπεδό της (πχ Παιδική Εξέδρα), τάσσεται σταθερά και υπέρ της συμμετοχής των μαθητών της περιοχής, οι οποίοι (θα) παραμένουν οι βασικοί πρωταγωνιστές της “ανθρωπογεωγραφίας” του Κλειστού των Δύο Αορακίων.

Η ΑΕΚ BC χαιρετίζει την άμεση ανταπόκριση των ημιφιναλίστ στην προσπάθεια, που καταβάλλεται ώστε από κοινού να βρεθεί λύση προς όφελος του αθλήματος.

ΑΕΚ BC”

 

Απόστολος Βαξεβανέλλης

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here