back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κύπελλο: Προβάδισμα πρόκρισης ψάχνει ο Ολυμπιακός, για την έκπληξη η Λαμία

Διαβάστε επίσης

Με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία, την ομάδα που πέρυσι τον απέκλεισε από τη διοργάνωση.

Με τα τρία μεταγραφικά του αποκτήματα, τους Χασάν, Εμρέ Μορ και Καφού, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Λαμία την τοποική ομάδα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στις 18:00-Cosmote Sport 1. Ο Αιγύπτιος επιθετικός και ο Πορτογάλος μέσος αναμένεται να ξεκινήσουν ως βασικοί, με τον Τούρκο εξτρέμ να είναι μία από τις αλλαγές του Μαρτίνς.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να εξασφαλίσουν από σήμερα προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, ενόψει της δύσκολης συνέχεις σε πρωτάθλημα αλλά και Ευρώπη, καθώς τα παιχνίδια με την Άρσεναλ για το Europa League πλησιάζουν. Όσον αφορά την αρχική 11αδα της αναμέτρησης, την ερυθρόλευκη εστία θα υπερασπιστεί ο Αλέν, έχοντας μπροστά του από δεξιά προς αριστερά τους Γκασπάρ, Σισέ, Παπαδόπουλο και Τοροσίδη.

Στον άξονα το δίδυμο θα είναι ο Καμαρά και ο Καφού, με τους Ραντζέλοβιτς και Λοβέρα στα πλάγια. Ως «δεκάρι» θα παίξει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Χασάν.

Με απουσίες η Λαμία

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Λαμία κόντρα στον Ολυμπιακό. Εκτός για την ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι ο τιμωρημένος Βασίλης Πλιάτσικας, ενώ ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να ξεκουράσει τους Ελίνι Δημούτσο, Ντάνιελ Αντέτζο, Γιάννη Σκόνδρα, Λάζαρ Ρόμανιτς και Τάσο Καραμάνο.

Αντίθετα, επιστρέφει στην αποστολή ο Ντιέγκο Μπεχαράνο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον Βόλο για την 22η αγωνιστική της Super League 1.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα