back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με διαφορετικά συναισθήματα Περιστέρι και ΠΑΟΚ ολοκληρώνουν τους ομίλους

Διαβάστε επίσης

Περιστέρι και ΠΑΟΚ αγωνίζονται σήμερα κόντρα σε Νίμπουρκ και Βόννη και ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, στο Basketball Champions League με τον Δικέφαλο να αποχαιρετάει τη διοργάνωση και την ομάδα των Δυτικών προαστείων να συνεχίζει στους «16».

Το Περιστέρι έχει εξασφαλίσει την πρόκριση του στη φάση των «16» του Basketball Champions League και στο αποψινό παιχνίδι έχει μοναδικό στόχο να ολοκληρώσει την πορεία του στον όμιλο με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το καλό της πρόσωπο θέλει να δείξει η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου στις 19:30-ΕΡΤ Sports στην Τσεχία με τη Νίμπουρκ, στο τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης του Basketball Champions League. Οι «κυανοκίτρινοι» θα προσπαθήσουν να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους στο παρκέ, απέναντι σ’ έναν πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο ενόψει και της συνέχειας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Από την άλλη μεριά ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά το BCL για φέτος απέναντι στη Βόννη στις 21:00-ΕΡΤ3. Οι Στάθης Νεραντζάκης και Μπάμπης Καραΐσκος θα έχουν την ευθύνη για την τεχνική καθοδήγηση του «Δικέφαλου του Βορρά» μετά την παραίτηση του Κώστα Χαραλαμπίδη.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα