back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Ψάχνει «διπλό» ελπίδας στο Κάουνας

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ζαλγκίρις σε ένα παιχνίδι που χρειάζεται μόνο τη νίκη, προκειμένου να ελπίζει σε πρόκριση στα playoffs της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Κάουνας για να κοντραριστεί με τη Ζαλγκίρις στις 20:00-Novasports1, σε ένα ματς κομβικό για το μέλλον του στη Euroleague. Mε ρεκόρ 9-13, θεωρητικά είναι ακόμα ζωντανός στην προσπάθεια που κάνει για την υπέρβαση της εισόδου στα playoffs, όμως αν δεν νικήσει στη Λιθουανία μοιάζει αδύνατον μετά να προλάβει, ειδικά από τη στιγμή που δυσκολεύει το πρόγραμμα, με την ΤΣΣΚΑ να είναι η επόμενη αντίπαλος του στο ΣΕΦ την Πέμπτη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει να αντιμετωπίσει δυο προβλήματα, αφού ο Γιώργος Πρίντεζης δεν ταξίδεψε στο Κάουνας λόγω ενοχλήσεων στα πλευρά, ενώ εκτός είναι και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος έκανε επέμβαση στον αστράγαλο. Από εκεί και πέρα ο Έλληνας τεχνικός θα έχει 11 παίκτες στη διάθεση του με τον 17χρονο Αλέξανδρο Νικολαϊδη να είναι ο ένας εξ αυτών που βρίσκεται στην αποστολή.

Η Ζαλγκίρις έχει μόλις ένα πρόβλημα, αυτό του Γκριγκόνις και ο Γιασικεβίτσιους ποντάρει πολλά στον πρώην ερυθρόλευκο Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος θα αποδειχθεί κομβικός ειδικά από τη στιγμή που απουσιάζει ο Πρίντεζης.

Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο με τους φίλους της Ζαλγκίρις να έχουν κάνει sold-out. Στη Zalgirio Arena θα βρίσκονται και 120 φίλοι των ερυθρόλευκων που ταξίδεψαν με την αποστολή ενώ την αναμέτρηση θα σφυρίξουν οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Τζρόντι Αλιάγκα (Ισπανία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα