back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γ. Βουλγαράκης: «Είναι ένας σταθμός-σταθμός στην ελεύθερη ραδιοφωνία»

Διαβάστε επίσης

H  καθημερινότητα του πολίτη, η συστηματική δουλειά στον καθαρισμό την αποκομιδή και τον καλλωπισμό της Αθήνας, ώστε να αναδειχθεί το φωτεινό της πρόσωπο- όπως της αξίζει- προκύπτει ως κεντρικό σημείο από τη συνέντευξη του Γιώργου Βουλγαράκη στον Αθήνα 9.84.

Χαρακτήρισε ελπιδοφόρο το γεγονός ότι αυτά βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του Δημοτικού Συμβουλίου.”Επικρατεί σύμπνοια ανάμεσα σε όλες τις παρατάξεις και αυτό οφείλεται στο ότι ο Δήμαρχος είναι από χαρακτήρα, ενωτικός” σημείωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αθήνα και πάλι Αθήνα”.

Εισαγωγικά, η συζήτηση με τη δημοσιογράφο Ελεονώρα Ορφανίδου επικεντρώθηκε στη νέα προσπάθεια του σταθμού να βγει στα ερτζιανά με ένα φρέσκο, νέο πρόγραμμα για τους ακροατές, με έμφαση στην ενημέρωση, τη μουσική, τα θέματα πολιτισμού, αλλά και στα ζητήματα που απασχολούν την Αθήνα.

“Είναι ένας σταθμός που αποτέλεσε σταθμό στην ελεύθερη ραδιοφωνία. Ηταν και παραμένει ξεχωριστό κεφάλαιο σε δύσκολες εποχές για πληροφόρηση με σοβαρότητα και αξιοπιστία. Τον έχω στην καρδιά μου για τον εκπαιδευτικό του ρόλο και επιθυμία του Κώστα Μπακογιάννη είναι να του δώσει καινούργια πνοή” είπε ο Γιώργος Βουλγαράκης επισημαίνοντας τη δυναμική παρουσία της Προέδρου της ΔΕΡΑ Νίκης Αραμπατζή.

Αναφερόμενος στα προτάγματα της νέας δημοτικής αρχής, τα συμπύκνωσε στο τρίπτυχο “καθαριότητα-αποκομιδή-αξιοποίηση πεζοδρόμων, πάρκων και πλατειών”, με στόχο -όπως τόνισε- “να αποκαλυφθούν διαμάντια που κρύβονται σε γειτονιές και δρόμους. Η Αθήνα έχει πολλά να πεί… Περιδιαβαίνοντας τις γειτονιές και τους δρόμους της, ανεβάζω φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που πολλοί διερωτούνται σε ποια σημεία τις εντόπισα. Ομως είναι δίπλα μας.”

Ο Γιώργος Βουλγαράκης μίλησε και για τις προσπάθειες καθαρισμού των πεζοδρομίων υπογραμμίζοντας την καλή δουλειά που γίνεται υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Νίκου Αβραμίδη. Σε μια αναφορά στη θητεία του στο υπουργείο Πολιτισμού στάθηκε στο έργο καθαρισμού του Ηρωδείου από τις κολλημένες τσίχλες θεατών και επισκεπτών, κάνοντας λόγο για αποκαρδιωτικό φαινόμενο.

Κλείνοντας, στάθηκε στο πνεύμα ομοψυχίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάτι που πίστωσε  στον Κώστα Μπακογιάννη.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα