back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κύπελλο: Ντέρμπι στην Τούμπα, μάχη στο Αγρίνιο

Διαβάστε επίσης

Ημέρα Κυπέλλου και η σημερινή με δύο αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση του θεσμού. Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας ξεχωρίζει ενώ στο άλλο ματς ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Αγρίνιο.

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζεται την Τετάρτη με τις αναμετρήσεις Παναιτωλικός – ΑΕΚ στις 17:00 και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στις 21:30.

Στο σπουδαιότερο παιχνίδι της ημέρας και μοναδικό ντέρμπι της προημιτελικής φάσης, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό μόλις τρεις ημέρες μετά τη μεγάλη νίκη των “πρασίνων” με 2-0 στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Ο Αμπέλ Φερέιρα άφησε εκτός τους Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Λέο Μάτος, θέλει τη νίκη και μία καλή εμφάνιση, καθώς δέχεται έντονη κριτική το τελευταίο διάστημα και άλλη μία αποτυχία είναι βέβαιο πως θα τον θέσει υπό αμφισβήτηση.

Ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει στην Τούμπα με την ψυχολογία στο ζενίθ, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Ο Γιώργος Δώνης είδε τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Ντόμινικ Νάγκι να είναι κανονικά στην αποστολή, παρά τις ενοχλήσεις που αποκόμισαν στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Με απουσίες η ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Στο άλλο παιχνίδι του σημερινού προγράμματος ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΚ, με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν αρκετές απουσίες, αφού εκτός έμειναν οι τραυματίες Λόπες, Ολιβέιρα και Παουλίνιο, ο τιμωρημένος Κρίστισιτς, ο Βασίλης Μπάρκας, αλλά κι ο Γιώργος Γιακουμάκης που οδεύει προς Ισραήλ. Προβλήματα αντιμετωπίζει και ο Μάκης Χάβος στον Παναιτωλικό, καθώς δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Λουσέρο, Αριγίμπι και Κνετ, ενώ εκτός έμειναν κι οι Μιμίτο και Ντουάρτε.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα