back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τρία νέα προγράμματα για παιδιά στο Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης Ευελπίδων

Διαβάστε επίσης

O Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) συνεχίζει να προσφέρει στους δημότες εναλλακτικές προτάσεις καλλιτεχνικής έκφρασης, με στόχο την ανάπτυξη και την καλλιέργεια των δεξιοτήτων τους, καθώς και την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους, ξεκινώντας τρία νέα προγράμματα.

Η διευθύντρια Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του ΟΠΑΝΔΑ, Σίσυ Λιναρδάκη μιλώντας στην εκπομπή «Περί επικαιρότητας και άλλων…» και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου τόνισε: «Τα φετινά προγράμματα έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο. Από αύριο ξεκινούν τρία νέα προγράμματα, Κουκλοθέατρο – κατασκευή κούκλας και παιχνίδι, Θεατρικό παιχνίδι και Θέατρο για παιδιά, στο Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης Ευελπίδων για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Αυτά τα προγράμματα θα διαρκέσουν έως τον Ιούνιο, ενώ κάθε τμήμα θα λειτουργεί με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 15 άτομα.

Το κόστος εγγραφής είναι 5€ ευρώ για όλα τα προγράμματα, ενώ οι εγγραφές μπορούν να γίνουν μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΑΝΔΑ ή στο Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης της Ευελπίδων, Ευελπίδων 18 – δίπλα στα δικαστήρια, τηλ. επικοινωνίας : 210-8840520 / 210-8826967.

Κάθε δημοτική ενότητα έχει και ένα πολιτιστικό πρόγραμμα. Οι πολίτες μπορούν να δουν αναλυτικά τα προγράμματα μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΑΝΔΑ. Σημειώνεται ότι τα προγράμματα μπορούν να τα παρακολουθήσουν όχι μόνο οι δημότες αλλά και άτομα από άλλες περιοχές.

Νewsroom Aθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα