back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άρης – Ατρόμητος: Ισοπαλία 0-0 στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε επίσης

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Άρης και Ατρόμητος στον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο ομάδες σε ένα ματς με λίγες φάσεις και πολλή τακτική, έμειναν στο 0-0 στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου κι έτσι όλα θα κριθούν την ερχόμενη Πέμπτη (13/2) στο Περιστέρι, εκεί που η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα θέλει μόνο νίκη, ενώ οι «κίτρινοι» του Μίκαελ Ένινγκ θα επιζητήσουν το εκτός έδρας γκολ, ώστε να βολεύονται και με οποιαδήποτε ισοπαλία.

Μοιραίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Μπρούνο Γκάμα, καθώς ο Πορτογάλος στο 64′ σε εκτέλεση πέναλτι (αμφισβητούμενη φάση, με όλα τα ριπλέι να μην βοηθούν στο ξεκαθάρισμα της φάσης αν όντως ο Βέλλιος είχε ανατρέψει τον Ματίγια) σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μέγερι, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές ευκαιρίες στο 30′ και το 75′ με τους Μπουσούλατζιτς και Ούμπιντες αντίστοιχα.

Κορυφαίος του αγώνα ο σέντερ μπακ του Ατρόμητου, Στέφανος Στρούγγης, που κέρδισε όλες τις μονομαχίες και ήταν αλάνθαστος σε όλες τις παρεμβάσεις του.

Άρης (Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα – Ροζ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ – Σάσα, Ματίγια – Φετφατζίδης, Γκάμα (85’ Μαρτίνες), Λάρσον (77’ Ντουρμισάι) – Ντιγκινί.

Ατρόμητος :Μέγερι – Κιβρακίδης, Γούτας, Στρούγγης, Κατράνης – Μπουσούλατζιτς, Χαρίσης, Ανδρούτσος (82’ Μάντσον) – Γκάλο (74’ Ούμπιδες), Βέλλιος, Νταβιώτης (77’ Ενσικουλού).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα