back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΕΟΚ: «Δεν θα επιτρέψουμε το παιχνίδι δημιουργίας εντυπώσεων»

Διαβάστε επίσης

Η ΕΟΚ μέσω ανακοίνωσής της αναφέρθηκε στο ζήτημα που προέκυψε με τον κόσμο στον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών και ξεκαθάρισε πως δεν θα επιτρέψει τη δημιουργία εντυπώσεων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δεν θα επιτρέψει το παιχνίδι δημιουργίας εντυπώσεων βασιζόμενο σε ψευδείς αναφορές, σχετικά με το θέμα του φίλαθλου κοινού που θα παρακολουθήσει τον τελικό του κυπέλλου Ανδρών, στο “Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου” στις 16/2.

Επειδή λοιπόν, κάποιοι το επιχειρούν, πληροφορούμε για τα εξής:

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, υπό την αιγίδα του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Νικόλαου Σπυριδάκη και με την ΚΑΕ ΑΕΚ να είναι η μόνη παρούσα εκ των τεσσάρων ομάδων δια του κ. Ευάγγελου Χριστακόπουλου, αποφασίστηκε και υπογράφηκε από ΟΛΟΥΣ τους παριστάμενους το πρακτικό το οποίο μεταξύ άλλων στην παράγραφο 13 ανέφερε το εξής:

“Κατόπιν των αντωτέρω και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων της παρ.8α του άρθρου 41Δ του Ν. 2725/1999 οπως προστέθηκε με το άρθρο 7 του Ν. 4049/2012, σύμφωνα δε και με το άρθρο 5 παρ.1 εδάφιο α’, β του Ν. 4049/2012 του και άρθρου 1 του Ν.4326/2015 αλλά και λόγω του γεγονότος ότι συντρέχουν σοβαροί λόγοι διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, η Δ/νσή μας εισηγείται την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων στις ομάδες που θα συμμετέχουν στον τελικό αγώνα της 16/2/2020 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου (νικητές αγώνων Περιστέρι – Προμηθέας Πατρών και Διαγόρας Δρυοπιδέων – ΑΕΚ) και σε τυχόν συνδέσμους φιλάθλων τους, καθώς και την απαγόρευση οργανωμένης ή μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων τους προς την πόλη του Ηρακλείου για να παρακολουθήσουν τον εν θέματι αγώνα, η δε διάθεση των εισιτηρίων να πραγματοποιηθεί με μέριμνα και ευθύνη της ΕΟΚ σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο επισυναπτόμενο πρακτικό σύσκεψης”.

Κατόπιν τούτων, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για τους σκοπούς που εξυπηρετούν “πρωτοβουλίες” που δημοσιοποήθηκαν την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, την επομένη δηλαδή της σύσκεψης όπου υπήρξαν οι αποφάσεις και ανακοινώσεις που ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ από τους παριστάμενους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα