back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επίθεση Ρουβίκωνα στην οικία Πορτοσάλτε

Διαβάστε επίσης

Επίθεση στην πολυκατοικία όπου μένει ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Πορτοσαλτε πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας, γράφοντας υβριστικά συνθήματα εις βάρος του και πετώντας φυλλάδια.

Η ανάρτηση του Άρη Πορτοσάλτε

Μέσω ενός μηνύματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Άρης Πορτοσάλτε γνωστοποίησε την παρέμβαση στο σπίτι του.

«Τα φασιστικά τάγματα εφόδου του Ρουβίκωνα σε τρομοκρατική επιδρομή απόψε στην είσοδο της πολυκατοικίας μου. Η Δημοκρατία σε κίνδυνο…» έγραψε ο Άρης Πορτοσάλτε και δημοσίευσε δυο φωτογραφίες από τα συνθήματα που έγραψαν στον τοίχο έξω από το σπίτι του.

Καταδικάζει η ΝΔ

«Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου ‘Αρη Πορτοσάλτε. Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν τρομοκρατούν κανέναν. Συνεχίζουμε με σχέδιο, επιμονή και αποφασιστικότητα τη μάχη κατά της ανομίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ.

Η Ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα

«Η φασιστική επίθεση στο σπίτι του @ArisPortosalte είναι επίθεση σε όλα όσα θέλουμε να προστατεύσουμε», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Στέλιος Πέτσας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Είναι επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης. Είναι επίθεση στη Δημοκρατία. Καταδικάζουμε τις επιθέσεις αυτές».

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε. Η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης είναι στοιχεία της Δημοκρατίας μας», έγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης στο Twitter.  «Άρη Πορτοσάλτε όλοι οι δημοκράτες ΜΑΖΙ ΣΟΥ!», έγραψε και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, με ανάρτησή του στο twitter, δήλωσε για την επίθεση: «Η επιδρομή κατά της οικίας του @ArisPortosalte είναι απολύτως καταδικαστέα. Δεν είναι επίθεση κατά του συγκεκριμένου δημοσιογράφου μόνο, αλλά και επίθεση κατά της ελευθερίας της άποψης στο δημόσιο λόγο», σημειώνει ο κ. Δένδιας.

«Ο Ρουβίκωνας στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε; Αποκλείεται, αδύνατον. Αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης – όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά – θα τα «είχε τελειώσει τα γκρουπούσκουλα» από τις 8 Ιουλίου! Σε κάθε περίπτωση και σοβαρολογώντας, εμείς για μια ακόμη φορά καταδικάζουμε αυτές τις πρακτικές», σχολίασε ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει Γιάννης Ραγκούσης.

Δημήτρης Πέρρος – Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα