back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Για την τιμή των…όπλων ο μισός Ολυμπιακός απέναντι στην ΤΣΣΚΑ

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός με μαθηματικές πλέον ελπίδες πρόκρισης, καθώς αγωνιστικά είναι “άρρωστος”, υποδέχεται με μισή ομάδα την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ.

Η ήττα από την Ζαλγκίρις στο Κάουνας την Τρίτη, εκμηδένισε τις ελπίδες του Ολυμπιακού να προλάβει το τρένο των playoffs. Μπορεί να  απομένουν 11 συμμετοχές για την ολοκλήρωση της περιόδου και όλα να γίνονται και να ανατρέπονται αλλά η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν πείθει πως αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Το βράδυ στο ΣΕΦ υποδέχονται την ΤΣΣΚΑ στις 21:00-Novasports για την 24η αγωνιστική, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει πολλά προβλήματα. Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Σπανούλης, Ρότσετσι και Χαραλαμπόπουλος, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Πρίντεζης. Όπως και να έχει πάντως η κατάσταση που από την αρχή της χρονιάς…στράβωσε για τον Ολυμπιακό με τα όποια λάθη έγιναν, οφείλει να παλέψει τον αγώνα για την αξιοπρέπεια του και για τον κόσμο του.

Η ΤΣΣΚΑ έρχεται πληγωμένη και αποφασισμένη για τη νίκη, προκειμένου να ρεφάρει από τη μία την εντός έδρας απώλεια που είχε την Τρίτη απέναντι στην Αναντολού Εφές, αλλά και από την άλλη να πάρει ρεβάνς για την ήττα της στον πρώτο γύρο από τον Ολυμπιακό. Αμφίβολος είναι ο Γιάνις Στρέλνιεκς, που έχει αποθεραπευτεί πλέον αλλά δεν έπαιξε στο τελευταίο ματς. Ο Λετονός είναι στην αποστολή, σε αντίθεση με τους τραυματίες Κλάιμπερν και Βοροντσέβιτς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Κάρλος Κορτές (Ισπανία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα