back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Συναγερμός στο νοσοκομείο Αττικόν

Διαβάστε επίσης

Στο νοσοκομείο «Αττικόν» μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τρίτης ένας ταξιδιώτης από την Κίνα, με ύποπτα συμπτώματα που μοιάζουν με τα αντίστοιχα που προκαλεί ο κορονοιός.

Ο ασθενής υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει προσβληθεί ή όχι από τον κορονοιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα αγγίζουν σχεδόν τις 100 οι περιπτώσεις αναφορών για ενδεχόμενο κρούσμα στις ελληνικές υγειονομικές υπηρεσίες. Από αυτές, 15 έχουν αξιολογηθεί ως «ύποπτες» και προς το παρόν δεν έχει προκύψει κανένα κρούσμα του κορονοιού.

Υπευθυμίζεται, ότι την προηγούμενη Τετάρτη στο Αττικό νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε ειδική άσκηση προσομοίωσης με αντικείμενο την υποδοχή ύποπτων κρουσμάτων λοίμωξης από τον κορονοϊό. Το νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ έχει οριστεί με εντολή του υπουργείου Υγείας ως νοσοκομείο αναφοράς για την υποδοχή των πρώτων ύποπτων κρουσμάτων λοίμωξης από τον νέο κορωνοϊό στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται επίσης στην παροχή ιατρικής φροντίδας και την αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων από τον κορονοϊό.

Νίνα Κομνηνού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα