back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Ferrari παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο

Διαβάστε επίσης

Η Ferrari παρουσίασε επίσημα την SF1000 σε μία πολύ εντυπωσιακή τελετή και με την ελπίδα να σπάσει την κυριαρχία της Mercedes στη Formula1.

Η Ferrari ξεκινάει και πάλι τη χρονιά με στόχο να σπάσει την κυριαρχία της Mercedes και να επιστρέψει στους τίτλους. Το απόγευμα της Τρίτης η Scuderia παρουσίασε στο θέατρο Ρόμολο Βάλι την SF1000 που φιλοδοξεί στα χέρια του Σαρλ Λεκλέρκ και τον Σεμπάστιαν Φέτελ να αποδώσει το μέγιστο και να φτάσει στην κορυφή.

«Η ομάδα των τεχνικών είναι σχετικά νέα, πρέπει ακόμα να ωριμάσουμε, να μάθουμε από τα λάθη μας, και να επικεντρωθούμε στην αξιοπιστία, η οποία ήταν μία από τις αδύναμες στιγμές της περασμένης σεζόν», δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Ματία Μπινότο.

«Δεν έχω κάποια κρυστάλλινη σφαίρα για να πω με σιγουριά τι θα γίνει, αλλά είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος», δήλωσε ο Σεμπάστιαν Φέτελ..

«Εργάστηκα πολύ σκληρά για το νέο μονοθέσιο. Θέλω να βελτιώνομαι κάθε χρόνο και να μαθαίνω από τα λάθη μου», δήλωσε ο δεύτερος πιλότος της ιταλικής ομάδας, Σαρλ Λεκλέρκ.

Δείτε την εκδήλωση παρουσίασης της SF100

https://youtu.be/xPCetHY63RQ

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα