back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μητσοτάκης προς επιχειρηματίες: Πάρτε μέρος στην μεγάλη επανεκκίνηση της χώρας

Διαβάστε επίσης

Κάλεσμα στους Έλληνες επιχειρηματίες να πάρουν μέρος στην μεγάλη επανεκκίνηση της χώρας, να επενδύσουν στην πατρίδα μας και να εμπιστευθούν τους Έλληνες εργαζόμενους, απηύθυνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων αεροσκαφών της AEGEAN.

“Θα βγείτε κερδισμένοι εσείς, θα βγει νικήτρια η πατρίδα”, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος υπογράμμισε ότι η παρουσία του στην εκδήλωση σηματοδοτεί την έμφαση που δίνει η κυβέρνηση στις επενδύσεις και δηλώνει το ενδιαφέρον της για νέες, κακοπληρωμένες θέσεις εργασίας.

“Κυβέρνηση και υγιής επιχειρηματικότητα συναντώνται στο ίδιο κοινωνικό μήκος κύματος γιατί παράγοντας νέο πλούτο η δεύτερη, επιτρέπει στην πρώτη να τον διανείμει δίκαια, προς όφελος όλων”, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις που στρέφονται σε τεχνολογίες αιχμής, σέβονται το ανθρώπινο δυναμικό και ακολουθούν τις επιταγές της πράσινης ανάπτυξης, ενώ δεσμεύθηκε ότι μόλις βρεθεί δημοσιονομικός χώρος θα μειωθεί ο ΦΠΑ στις μεταφορές ώστε το τουριστικό προϊόν να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό.

Τη νέα εικόνα και το όραμα της εταιρείας για περισσότερη ανάπτυξη και αξία για την AEGEAN, τον τουρισμό και τη χώρα παρουσίασαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Ευτύχιος Βασιλάκης, Πρόεδρος της AEGEAN, και ο Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας.

Ο κ. Γερογιάννης αναφέρθηκε στη σημασία της επένδυσης στον εισερχόμενο τουρισμό, στην απασχόληση και στα δημόσια έσοδα επαναλαμβάνοντας τη δέσμευση της εταιρείας για ποιοτικές υπηρεσίες με επίκεντρο τον επιβάτη, διεύρυνση της τουριστικής περιόδου και προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό. Καλωσορίζοντας τη νέα εποχή, o κ. Βασιλάκης τόνισε ότι αποτελεί αφετηρία εξέλιξης και ανάπτυξης, ένα μεγάλο βήμα για περισσότερα για την εταιρεία και για την Ελλάδα. Παράλληλα αναφέρθηκε στην καθοριστική και διαχρονική συμβολή της αερομεταφοράς στην ανάπτυξη του τουρισμού αλλά και στο πολλαπλασιαστικό όφελος που δημιουργεί για τη χώρα.

Απόστολος Χονδρόπουλος – Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα