back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε κόντρα στη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά αυτήν τη φορά πήρε την πρόκριση, επικρατώντας 3-2, με ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Καθοριστική η είσοδος του Ματιέ Βαλμπουενά (μπήκε στο 46′), που οδήγησε τους (αναποτελεσματικούς στο α’ ημίχρονο) Πειραιώτες στη νίκη και στα ημιτελικά του Κυπέλλου με τις τρεις ασίστ του. Δύο γκολ ο Σισέ. Καθοριστική και η αποβολή του των φιλοξενούμενων στο 61’ με δεύτερη κίτρινη στον Ρόμανιτς.

Ο Αντέτζο άνοιξε το σκορ στο 44’ με προβολή, ο Χασάν ισοφάρισε στο 60’ με κεφαλιά (από κόρνερ του Γάλλου), λίγο μετά ο μέσος των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε με αυστηρή δεύτερη κίτρινη για θέατρο.

Ο Αιγύπτιος είχε δοκάρι στο 71’ και αμέσως μετά ο Σισέ με κεφαλιά από εξαιρετική σέντρα του Βαλμπουενά, που στο 77’ σέρβιρε στον Σενεγαλό από φάουλ αυτήν τη φορά.

Ο στόπερ των «ερυθρόλευκων» έκανε πέναλτι στο 90’ στον Νιάσε και ο Βιγιάλμπα μείωσε σε 3-2 από τα έντεκα βήματα.

Ολυμπιακός: Αλέν, Σεμέδο, Καμαρά, Φορτούνης, Γκιγιέρμε, Μασούρας (46′ Ελ Αραμπί), Τσιμίκας, Λοβέρα (46′ Βαλμπουενά), Σισέ, Γκασπάρ και Χασάν (78′ Μορ).

Λαμία: Κάχριμαν, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Νιασέ, Βασιλόγιαννης (75′ Βιγιάλμπα), Τιρόν – Τιρόνε (64′ Σκόνδρας), Καραμάνος (64′ Σασί), Ρόμανιτς, Βάντερσον, Ασίγκμπα και Μπουλούλης.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα