back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πρόβλημα με τα σχολικά γεύματα στην 4η κοινότητα του Δήμου Αθηναίων

Διαβάστε επίσης

«Από την αρχή της χρονιάς δεν έχει φτάσει στα σχολεία της 4ης δημοτικής κοινότητας του Δήμου Αθηναίων ούτε ένα σχολικό γεύμα, παρότι είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα και πέρσι», τόνισε στον Αθήνα 9,84 η αντιπρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της 4ης δημοτικής κοινότητας, Κατερίνα Μαργαρίτη. Αντίστοιχη εικόνα επικρατεί και στην 2η και 3η δημοτική κοινότητα.

Απέδωσε το πρόβλημα στις καταγγελίες εναντίον των προηγούμενων προμηθευτών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ερχόμαστε αντιμέτωποι με διάφορα συμφέροντα». Η κα Μαργαρίτη ανέφερε στην εκπομπή «Τώρα δέσαμε» ότι οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων έχουν απευθύνει ερωτήματα στους αρμόδιους φορείς αλλά δεν έχουν πάρει απαντήσεις. «Θα συντονίσουμε τις ενέργειές μας και με την ομοσπονδία συλλόγων της Αττικής και περιμένουμε τη βοήθεια και του δήμου Αθηναίων, παρότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα. Οι πιέσεις δήμων σε άλλες περιοχές έχουν αποδώσει».

Παράλληλα, η κα Μαργαρίτη επεσήμανε ότι, σε κάποιες περιπτώσεις, σχολεία που δεν λαμβάνουν σχολικά γεύματα προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες καταφεύγουν σε δωρεές από ιδιώτες, ωστόσο τα προϊόντα που λαμβάνουν είναι αμφιβόλου ποιότητας.

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα