Search

Ψάρι φέτα φούρνου λαδορίγανη…

671

Πολύ ωραίο, οικονομικό και γρήγορο φαγητό, αυτό που θα φτιάξουμε τώρα…
Πριν ξεκινήσουμε ανάβουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς πάνω κάτω.

Θα χρειαστούμε ψάρι φέτα κατεψυγμένο η και φρέσκο αν θέλετε, αλατοπίπερο, λίγο κρασί, λάδι, θυμάρι, και ρίγανη.

Βγάζουμε το ψάρι από την κατάψυξη για να αποψυχθεί, αν είναι καλοκαίρι μέσα στο ψυγείο από το βράδυ και έξω απλά, όταν είναι χειμώνας.

Πλένουμε το ψάρι το βάζουμε μέσα στο ταψάκι μας και ρίχνουμε αλατοπίπερο, θυμάρι, την ρίγανη, το κρασί, λίγο λάδι, ρίχνουμε λίγο νεράκι κι αμέσως μετα, το βάζουμε να ψηθεί για περίπου μια ώρα.

Το συνοδεύουμε, με πατάτες, κολοκυθάκια  και μπρόκολο βραστά, η ένα ρύζι πιλάφι, η πουρέ πατάτας, η χόρτα βραστά κι οπωσδήποτε ένα λευκό ή ροζέ κρασάκι!!!!

Όταν τρώμε ψάρι δεν τρώμε τυριά… έτσι μου έχουν πει…

Print Friendly, PDF & Email



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *