back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ρατσιστική επίθεση στο Περιστέρι σε βάρος μεταναστών εργατών

Διαβάστε επίσης

Μετανάστες εργάτες από το Πακιστάν δέχτηκαν επίθεση στο σπίτι τους με πέτρες από ομάδα φασιστοειδών. Επρόκειτο για ομάδα δέκα ατόμων που έσπασαν τα τζάμια των παραθύρων.

Φώναζαν “φύγετε απο τη χώρα μας” , “θα σας γαμήσουμε όλους”. Φώναζαν ακόμη “Θάνατος στους Πακιστανούς” . Ακόμη φώναζαν “Πακιστάν Μούρνταμπα” στη γλώσσα των Πακιστανών, δηλαδή Θάνατος στο Πακιστάν.

Η Αστυνομία έχει ειδοποιηθεί , οι μετανάστες βρίσκονταν διαρκώς στο βομβαρδισμένο από πέτρες σπίτι τους και δεν έφτασε δύο ώρες μετά το περιστατικό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δέχονται επίθεση από την συγκεκριμένη ομάδα. Εδώ και δύο βδομάδες οι επιθέσεις είναι επαναλαμβανόμενες. Η γειτονιά πολλές φορές διαμαρτυρήθηκε για την παρουσία τους.

Το δρόμο γι αυτές τις ρατσιστικές επιθέσεις ανοίγει η ίδια η κυβέρνηση της ΝΔ με την ρατσιστική εκστρατεία κατά των μεταναστών και των προσφύγων, με τις επιχειρήσεις σκούπα στις γειτονιές της ΕΛΑΣ, με την εφαρμογή του νέου νέου κατά των προσφύγων με τις φυλακές στα νησιά και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Την όρεξη για φασιστικές εξορμήσεις έχει ανοίξει η εισαγγελική πρόταση αθώωσης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Απαιτούμε την σύλληψη και την διάλυση της φασιστικής συμμορίας.

Καλούμε τα συνδικάτα ,τις δημοτικές κινήσεις, τις οργανώσεις να καταδικάσουν την φασιστική βία.

Η απάντηση θα δοθεί στο μεγάλο κατά του ρατσισμού και του φασισμού στις 21 Μάρτη στην Ομόνοια στις 3μμ.

Ελευθερία Κουμάντου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα