back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αρνητικός στον κορονοϊό ο 33χρονος Κινέζος στο Αττικόν

Διαβάστε επίσης

Λήξη συναγερμού στο Αττικόν νοσοκομείο καθώς αρνητικό για τον κορονοϊό είναι το δείγμα του 33χρονου Κινέζου o οποίος προσήλθε οικειοθελώς στο ιατρικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου με συμπτώματα ίωσης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, στο κέντρο αναφοράς για τον κορονοϊό. Το κρούσμα κρίθηκε ύποπτο καθώς ο 33χρονος είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Κίνα. Για το λόγο αυτό υποβλήθηκε σε σχετικό τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου είναι αρνητικά.

Την ίδια ώρα, ξεπερνούν τους 1.100 οι νεκροί στην Κίνα, ενώ σε περισσότερα από 45.000 ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Κρουαζιερόπολοιο με 2.257 επιβαίνοντες παραμένει από χθες αγκυροβολημένο στον Κόλπο της Ταϊλάνδης, καθώς κάποιοι επιβάτες έχουν εμφανίσει ύποπτα συμπτώματα.

Εν τω μεταξύ η Τράπεζα Αγροτικής Ανάπτυξης στην Κίνα (ADBC), η μόνη τράπεζα αγροτικής πολιτικής στην Κίνα προχώρησε χθες στην έκδοση ομολόγων οικονομικής αξίας 5 δισεκατομμυρίων γουάν (περίπου 715,3 εκατομμυρίων δολαρίων). Τα ομόλογα προορίζονται για την μάχη κατά του κοροναϊού, αλλά και για την εξάλειψη της φτώχειας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα