back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟ κέρδισε τον Ολυμπιακό 3-2 σετ στο βόλεϊ ανδρών

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-2 σετ τον ολυμπιακό στο κλειστό γήπεδο στο Ρέντη για τον πρώτο αγώνα του Λιγκ Καπ στο βόλεϊ ανδρών. Είναι η πρώτη νίκη των «πρασίνων» στα ερασιτεχνικά αθλήματα μετά από 50 αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους». Την επόμενη Τετάρτη στο Μαρούσι η ρεβάνς.

Αν και ξεκίνησε με καθυστέρηση 45 λεπτών αφού έξω από το κλειστό του Ρέντη ξέσπασαν επεισόδια με μολότοφ και δακρυγόνα τελικά αποζημίωσε όσους το παρακολούθησαν. Λίγο μετά την παρουσίαση των δύο ομάδων η ατμόσφαιρα στο κλειστό του Ρέντη έγινε αποπνικτική με τους παίκτες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 χτυπώντας από την γραμμή του σερβίς ωστόσο ο Παναθηναϊκός βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, και με έναν Ράπτη από άλλο πλανήτη έκανε την ανατροπή που του δίνει το πάνω χέρι για την κούπα. Ο επαναληπτικός που είναι προγραμματισμένος για τις 19 Φεβρουαρίου αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Ο νεαρός ακραίος του Παναθηναϊκού αν και κάθισε στον πάγκο για ένα ολόκληρο σετ σημείωσε 21 πόντους. Ο Στάροβιτς έκανε μεγάλη εμφάνιση και κυρίαρχησε επιθετικά στα πρώτα σετ για το τριφύλλι που πήρε μία τεράστια. Από 12 πόντους σημείωσαν Τσάτσιτς και Ρανγκέλ.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα