back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λιγκ Καπ: Στον Άγιο Θωμά ο δεύτερος τελικός Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε επίσημα ότι ο δεύτερος τελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για το Λιγκ Καπ θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά θα διεξαχθεί οριστικά ο δεύτερος τελικός του Λιγκ Καπ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στις 19 Φεβρουαρίου. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να διεξαχθεί ο αγώνας στο κλειστό του ΟΑΚΑ αυτό δεν μπορούσε να συμβεί

Ο αγώνας της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή για την Euroleague, σε συνδυασμό με το χρόνο που χρειάζεται να τοποθετηθεί και να αφαιρεθεί το τάραφλεξ, αλλά και το αίτημα της αστυνομίας για μετάθεση του αγώνα βόλεϊ εάν αυτός διεξαγόταν στο ΟΑΚΑ αφού στο ποδοσφαιρικό γήπεδο θα παίζει η ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό οδήγησαν στην διεξαγωγή του αγώνα βόλεϊ στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει πως ο Β΄τελικός του Λιγκ Καπ “Νίκος Σαμαράς” 2019-20 θα γίνει την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και όχι στο Ο.Α.Κ.Α όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Η αλλαγή έγινε λόγω λειτουργικών ζητημάτων με το Ο.Α.Κ.Α. αλλά ζητημάτων ασφαλείας καθώς την ίδια ημέρα υπάρχει στο ΟΑΚΑ αγώνας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα