back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπαρτσελόνα: Με γένια εμφανίστηκε ο Βαλβέρδε μετά την απόλυση του

Διαβάστε επίσης

Εξέπληξε τους πάντες με την αλλαγή στην εμφάνισή του ο Ερνέστο Βαλβέρδε ένα μήνα μετά την απόλυσή του από την Μπαρτσελόνα. Εμφανίστηκε με γένια.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια από τη μέρα που απολύθηκε από τη Μπαρτσελόνα τον περασμένο μήνα, με μία αλλαγή στην οποία δεν τον είχαμε συνηθίσει. Άφησε γένια και φαινόταν αρκετά καταβεβλημένος στη φωτογραφία που δημοσίευσε το gilabola.com. Ρωτήθηκε εάν βλέπει τα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα μετά την απομάκρυνση του και είπε:

«Προσπάθησα να κρατήσω μια απόσταση από το ποδόσφαιρο. Όταν είσαι σε ένα κλαμπ που τρέχει με 200 μίλια την ώρα, και ξαφνικά σταματάς να κινείσαι, είναι πάντα δύσκολο να κρατήσεις απόσταση. Χθες παρακολούθησα ένα μέρος του ημιτελικού του Copa del Rey μεταξύ της Μπιλμπάο και της Γρανάδα στην τηλεόραση. Ωστόσο, το μοναδικό παιχνίδι που είδα ολόκληρο τον τελευταίο μήνα ήταν το Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα για το Copa del Rey. Είναι, βέβαια, δύσκολο να παρακολουθείς μία ομάδα που προπονούσες μέχρι πρόσφατα. Όμως, η εικόνα του προημιτελικού του Copa del Rey ήταν παρόμοια με εκείνη που είχε η ομάδα στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος στο Σαν Μαμές”.

O Βαλβέρδε αποκάλυψε το μεγάλο άγχος που έζησε κατά τη διάρκεια της τριετούς θητείας του στη Μπαρτσελόνα αλλά και τα σχέδια του για το μέλλον.

«Θα συνεχίσω την προπονητική, ακόμα κι αν δεν έχω ακόμα αποφασίσει τι θα κάνω, ίσως θα πάω σε μια περιπέτεια. Ο Ινιέστα μου έχει πει για την Ιαπωνία, θα πάω να παρακολουθήσω μερικές ομάδες».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα