back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Από τη Ρωσία με αγάπη το 1ο teaser του Stranger Things 4

Διαβάστε επίσης

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το Netflix έκανε δώρο στους αμέτρητους οπαδούς της σειράς Stranger Things, δίνοντας στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για την πολυαναμενόμενη 4η σεζόν της επιτυχημένης σειράς.

«Από την Ρωσία με αγάπη», τιτλοφορείται το teaser και είναι ουσιαστικά η επίσημη ανακοίνωση από το Netflix ότι έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν της αγαπημένης μας σειράς.

Από αυτό καταλαβαίνουμε ότι είμαστε στη Ρωσία και όχι στο Χόκινς, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ο Χόπερ είναι ζωντανός, αν και δεν είχαμε αμφιβολία μετά από αυτά που έλαβαν χώρα στο τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν.

Τα αδέρφια Ντάφερ ανακοίνωσαν ότι η παραγωγή του “Stranger Things 4” έχει ξεκινήσει. «Αν και δεν είναι όλα τα νέα καλά για τον “Αμερικάνο” μας. Εκείνος βρίσκεται φυλακισμένος μακριά από το σπίτι του στη χιονισμένη πεδιάδα της Καμτσάκα όπου θα αντιμετωπίσει επικίνδυνους ανθρώπους… αλλά και άλλα πράγματα. Εν τω μεταξύ πίσω στην Αμερική ένας νέος τρόμος αρχίζει να κάνει την εμφάνισή του, κάτι που ήταν θαμμένο για καιρό, κάτι που θα ενώσει τα πάντα. Η τέταρτη σεζόν θα είναι η μεγαλύτερη και η πιο επική σεζόν μας και ανυπομονούμε να σας δείξουμε περισσότερα. Αλλά για την ώρα – ας προσευχηθούμε για τον Αμερικάνο μας».

Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για την τέταρτη σεζόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα