back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δύσκολες οι μετακινήσεις στην Αττική την Τρίτη

Διαβάστε επίσης

Χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς θα μείνει την Τρίτη η Αττική, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά απεργούν ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατατίθεται σήμερα Δευτέρα στη Βουλή.

Δε θα λειτουργήσουν λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, Τραμ και Μετρό – Δεμένα τα πλοία στον Πειραιά

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) αύριο δε θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας οχημάτων στο Κέντρο της Αθήνας (Δακτύλιος). Παράλληλα, θα επιτρέπεται η χρήση των λεωφορειολωρίδων από κάθε άλλο όχημα (Ι.Χ.Ε., φορτηγά, λεωφορεία, δίκυκλα κλπ) Η ΓΑΔΑ ζητεί από τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων, για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Δεμένα θα μείνουν αύριο και τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά, λόγω της συμμετοχής στην απεργία που έχει αποφασίσει η ΠΕΝΕΝ σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων.

Κλειστές θα παραμείνουν ακόμη εφορίες, πολεοδομίες, δήμοι, νομαρχίες και υπουργεία. Την ίδια ώρα 24ωρη απεργία για αύριο έχουν κηρύξει επίσης το Σωματείο των οικοδομών και η Ομοσπονδία των λογιστών.

Κανονικά οι συρμοί του προαστιακού

Όλες οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, και οι συρμοί του προαστιακού, θα κινηθούν κανονικά αύριο, Τρίτη, ημέρα γενικής απεργίας για το ασφαλιστικό.

Τρίωρη στάση εργασίας και στα ΜΜΕ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) αποφάσισε την συμμετοχή των Ενώσεων-μελών της στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων της χώρας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, με την κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας σε όλα τα ΜΜΕ από 12:00 έως 15:00

Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Παράλληλα στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιηθούν δύο συγκεντρώσεις, μία του ΠΑΜΕ στις 10:30 στα Προπύλαια και μία της ΑΔΕΔΥ και του ΕΚΑ στις 11:00 στην Κλαυθμώνος.

Νewsroom Aθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα