back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εκ περιτροπής αποκλεισμένοι στην Ιόνια Οδό, λόγω εργασιών συντήρησης των ιστών οδοφωτισμού

Διαβάστε επίσης

Εκ περιτροπής αποκλεισμένοι θα είναι την Τρίτη από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, και από τις 8 το πρωί έως τις 7 το βράδυ της Τετάρτης, οι κλάδοι εισόδου στον Ανισόπεδο Κόμβο Μεσολογγίου της Ιόνιας Οδού, λόγω εργασιών συντήρησης των ιστών οδοφωτισμού.

Ο αποκλεισμός αρχικά θα ξεκινήσει από τον κλάδο εισόδου με κατεύθυνση προς Αντίρριο και με την ολοκλήρωση των εργασιών θα μεταφερθεί στον κλάδο εισόδου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα. Η Ιόνια Οδός σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αντίρριο, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων και μέσω της Παλαιάς εθνικής Οδού, θα οδηγούνται έως τον ανισόπεδο κόμβο Γαυρολίμνης από όπου και θα εισέρχονται σε αυτόν».

«Αντίστοιχα, με το πέρας των εργασιών και τη μεταφορά του αποκλεισμού στον εταίρο κλάδου εισόδου του κόμβου, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων και μέσω της Παλαιάς εθνικής Οδού, θα οδηγούνται έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Αγρινίου Νότιο (Χαλικίου), από όπου και θα εισέρχονται σε αυτόν» προσθέτει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της».

Σημειώνει τέλος ότι έχει «λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους» ενώ «ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα»

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα