back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Μπαρτσελόνα πλήρωνε εταιρία για να επικρίνει τους παίκτες της

Διαβάστε επίσης

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena SER», καθώς αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα πλήρωνε εταιρία για να αναρτά κακόβουλα σχόλια εναντίον των παικτών και των προπονητών της ομάδας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως πρόκειται για την εταιρεία «I3 Ventures», οι οποίοι διαχειριζόταν δεκάδες λογαριασμούς σε Facebook και Twitter, μέσων των οποίων γινόταν προσπάθεια να πληγεί το κύρος και η εικόνα των σταρ της ομάδας, όπως είναι ο Λιονέλ Μέσι και ο Ζεράρ Πικέ, αλλά και πρώην θρύλων του συλλόγου, όπως είναι οι Πεπ Γκουαρδιόλα, Τσάβι και Κάρλες Πουγιόλ.

Επίσης, στο στόχαστρο έμπαιναν και «αντίπαλοι» του προέδρου Ζοζέ Μαρία Μπαρτομέου για τον προεδρικό θώκο, όπως οι Βίκτορ Φοντ, Τζουάν Λαπόρτα και Αγκουστί Μπενεντίκο.

Το κόστος των υπηρεσιών ανήλθε κοντά στο 1.000.000 ευρώ, το οποίο αποπληρώθηκε σε έξι δόσεις, από διαφορετικά τμήματα του συλλόγου.

Οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα επιβεβαιώνουν πως υπήρξε συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρεία, αλλά υποστηρίζουν πως δεν είναι υπεύθυνοι για τα σχόλια που γίνονταν στα social media κατά προσώπων και παραγόντων της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα