back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Superleague: Ξεκίνησε η εκδίκαση για την υπόθεση συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Διαβάστε επίσης

Ξεκίνησε στο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Superleague η εκδίκαση της υπόθεσης συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Τα νομικά επιτελεία των ομάδων δίνουν από νωρίς το παρών στο πειθαρχικό όργανο της Superleague για την υπόθεση συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Τον ΠΑΟΚ εκπροσωπεί ο Τάκης Μπαλτάκος, ενώ βρίσκεται μαζί του και ο Αχιλλέας Μαυρομάτης. Εκ μέρους της Ξάνθης είναι η κ. Σορίνα Παπαδοπούλου, ο κ. Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, ο κ. Χάρης Δασκαλάκης και ο κ. Χρήστος Δετσαρίδης αλλά και ο Γιώργος Στράτος.

Για λογαριασμό του Ολυμπιακού η επικεφαλής των νομικών υποθέσεων του Ολυμπιακού, Λίνα Σουλούκου, η οποία είναι και γενική διευθύντρια της ΠΑΕ. Τους ερυθρόλευκους εκπροσωπεί και η Βαρβάρα Γιαννακού. Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας καθώς υπάρχουν περιπολικά έξω από τα γραφεία της Λίγκας.

Την Παρασκευή (14/2) οι ΠΑΟΚ και Ξάνθη κατέθεσαν αίτημα για ακύρωση του πορίσματος της ΕΕΑ, κίνηση που μπορεί να οδηγήσει σε αναβολή της προγραμματισμένης εκδίκασης της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας των δυο ομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (10/2) είχε δοθεί στις δύο ομάδες, αλλά και στη Super League το σκεπτικό της απόφασης της ΕΕΑ, το οποίο είναι 84 σελίδες, όπου χρησιμοποιούνται οικονομικά και εταιρικά στοιχεία, έγγραφα τραπεζών με επίσημες συναλλαγές, αλλά και νομικά επιχειρήματα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα