back to top
19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θρίλερ με τον τρόπο κατάθεσης των μαρτύρων στην Προανακριτικη Επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο

Διαβάστε επίσης

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο τρόπος με τον οποίο θα καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες στην Προανακριτικη Επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Παρά τις αρχικές πληροφορίες για οριστική απόφαση της Επιτροπής να καταθέσουν οι μάρτυρες με αυτοπρόσωπη παρουσία και χωρίς αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, ανώτατες πηγές της Προανακριτκής διευκρίνιζαν ότι το μόνο σίγουρο είναι πως οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες θα καταθέσουν τις δύο επόμενες ημέρες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κατέθεσαν στις αρχές Δεκεμβρίου στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Σοφουλάκη. Οι ίδιες πηγές δεν διευκρινίζουν αν ήταν ή όχι αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά τους και ο αστυνομικός της Υπηρεσίας Προστασίας Μαρτύρων, θα βεβαιώσει στα μέλη της Προανακριτικής τον τρόπο που έγινε η κατάθεση στον κ Σοφουλάκη.

Όλα τα κόμματα με εξαίρεση τον ΣΥΡΙΖΑ που απειλει με αποχώρηση ψήφισαν υπέρ της πρότασης να γίνει η κατάθεση χωρίς κουκούλα , ενώ σε περίπτωση που κάποιος από τους μάρτυρες αρνηθεί υπάρχει η δυνατότητα βίαιης προσαγωγής

Στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστε και η διεύρυνση του κατηγορητηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, και για το λόγο αυτό εστάλη ερώτημα στον Πρόεδρο ρης Βουλής για τον τρόπο που θα αντιμετωπιστούν νέα αδικήματα που κατά την πλειοψηφία της επιτροπής έχουν προκύψει.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα