back to top
24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Απορρίφθηκε η καταγγελία του Ολυμπιακού κατά του ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα

Διαβάστε επίσης

Ο αθλητικός δικαστής της Eυρωλίγκας εξέτασε την υπόθεση που αφορά την καταγγελία του Ολυμπιακού για τα γεγονότα στο ντέρμπι της 9ης Νοεμβρίου 2018 με τον Παναθηναϊκό και απέρριψε το αίτημα των «ερυθρόλευκων» για τιμωρία του «τριφυλλιού».

H προσφυγή του Ολυμπιακού για τα γεγονότα της 9ης Νοεμβρίου 2018 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ εκδικάστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στο Διαιτητικό Δικαστήριο για θέματα Αθλητισμού (CAS) και η υπόθεση επέστρεψε για επανεξέταση στον αθλητικό δικαστή της Eυρωλίγκας ύστερα από τα νέα αποδεικτικά στοιχεία που προέκυψαν και προσκόμισαν οι «ερυθρόλευκοι» στο CAS.

Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες υποστηρίζουν πως οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είχαν μοιράσει non paper στα ΜΜΕ που τους συκοφαντούσε για απόπειρα δωροδοκίας των διαιτητών του παιχνιδιού και προσέφυγαν κατά της πρωτόδικης απόφασης της Eυρωλίγκας στο CAS.

Μετά, λοιπόν από την επιστροφή της υπόθεσης στον ανεξάρτητο δικαστή της Eυρωλίγκας από το CAS, η ανώτατη δικαστική αρχή της διοργάνωσης αποφάσισε ότι δεν προκύπτουν στοιχεία που αποδεικνύουν τα παραπάνω.

Έπειτα από τη σημερινή εξέλιξη, η υπόθεση κλείνει, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί δικαίωμα έφεσης εντός των προσεχών 10 ημερών, κάτι στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να προχωρήσουν.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα