back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Champions League: Σε Μαδρίτη και Ντόρτμουντ οι πρώτες μάχες των “16”

Διαβάστε επίσης

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της φάσης των “16” του Champions League. Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει στη Μαδρίτη την Ατλέτικο και η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι εκτός διεκδίκησης του τίτλου στην Ισπανία και μάλιστα κινδυνεύει να βρεθεί και εκτός τετράδας που οδηγεί στο Champions League. Το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ο οποίος αμφισβητείται περισσότερο από ποτέ στην θητεία του στην ομάδα της Μαδρίτης. Ο προβληματισμός γίνεται μεγαλύτερος από τις σημαντικές απουσίες των Ζοάν Φέλιξ και Κίεραν Τρίπιερ.

Από την άλλη η Λίβερπουλ πηγαίνει με…σπασμένα φρένα στην Αγγλία και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει ήδη το πρωτάθλημα μετά από 29 χρόνια. Ο Γιούργκεν Κλοπ θα παρατάξει τους πρωταθλητές Ευρώπης με δύο απουσίες, αλλά όχι βασικών παικτών, καθώς θα λείψουν οι τραυματίες Σερντάν Σακίρι και Ναθάνιελ Κλάιν.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmotesport1.

Υπόσχονται θέαμα Ντόρτμουντ και Παρί

Το πιο ανοιχτό ζευγάρι των «16» του Champions League, Ντόρτμουντ και Παρί, αναμετρώνται στην Βεστφαλία και ο κόσμος του ποδοσφαίρου περιμένει γκολ και θέαμα από τις δύο ομάδες. Η Μπορούσια είναι τέταρτη και στο -4 από την κορυφή στην Bundesliga και δεν πατάει καλά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μάλιστα ο Φαβρ, που τελεί υπό αμφισβήτηση, έχει να αντιμετωπίσει την μεγάλη απώλεια του τραυματία Μάρκο Ρόις, ενώ νοκ άουτ είναι ο Τόμας Ντιλέινι και αμφίβολος ο Γιούλιαν Μπραντ, στην προσπάθεια της γερμανικής ομάδας να πάρει τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης.

Η Παρί από την άλλη βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος στην Γαλλία, καθώς είναι στο +10 από την δεύτερη Μαρσέιγ. Ο Τόμας Τούχελ θα έχει τον Νεϊμάρ στη διάθεση του, ενώ εκτός μάχης είναι μόνο οι αναπληρωματικοί Κολέν Νταγκμπά και Αμπντού Ντιαλό.

Σέντρα στις 22:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmotesport2.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα