back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νέα στοιχεία καταρρίπτουν το σενάριο της σεξουαλικής κακοποίησης του βρέφους από τη Συρία

Διαβάστε επίσης

Δεν στοιχειοθετείται σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος του 11μηνου βρέφους από τη Συρία που μεταφέρθηκε νεκρό από τους γονείς του στο Νοσοκομείο Παίδων, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιατροδικαστική εξέταση που έχουν από χθες το βράδυ στα χέρια τους οι Αστυνομικές Αρχές και ο εισαγγελέας ανηλίκων που επιβλέπει όλη την υπόθεση.

Για το λόγο αυτό, ο πατέρας του βρέφους και ο ξάδερφός του, που παρέμεναν οικειοθελώς μέχρι σήμερα Τρίτη στη ΓΑΔΑ με τη μορφή φιλοξενίας μέχρι να ολοκληρωθεί η προανάκριση αποχωρούν χωρίς κανένα περιοριστικό μέτρο ή άλλη δίωξη εις βάρος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κακώσεις που εντοπίστηκαν στο σώμα του βρέφους προέρχονται από τη διαδικασία χορήγησης φαρμακευτικής αγωγής κάτι που υποστήριξε η μητέρα του στην κατάθεσή της και επιβεβαίωσε ο ιατρός που εξέταζε το βρέφος.

Η έρευνα θα συνεχιστεί για την απλή κακοποίηση και το κατά πόσο το 11 μηνων κοριτσάκι που έπασχε από μικροκεφαλία είχε την προβλεπόμενη περίθαλψη.

Τα νέα δεδομένα έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα υποστήριξε με δημόσιες δηλώσεις του χθες ο ιατροδικαστής που έκανε λόγο για σεξουαλική κακοποίηση.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα