back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Διαβάστε επίσης

H ΑΕΚ επικράτησε με σκορ 4-0 του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ήδη βρίσκονται ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Άρης.

Η κλήρωση για την επόμενη φάση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11 το πρωί.

Χωρίς να πιεστούν ιδιαίτερα έπαιξαν οι γηπεδούχοι που εκμεταλλεύτηκαν την κακή αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων και όντας ουσιαστικοί, έφτασαν σε μία ευρεία νίκη.

Επέστρεψε με πολύ ωραίο γκολ στην «κιτρινόμαυρη» ενδεκάδα ο Ολιβέιρα (7’), με τον Κρίστισιτς να σκοράρει και αυτός (36’) μετά από ωραία ομαδική συνεργασία και ασίστ του Μάνταλου.

Σκόραρε για δεύτερο σερί ματς ο Αλμπάνης (79’), με τον Λιβάγια να βάζει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ (88’ πέν.), διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Ακίνδυνος ήταν ο Παναιτωλικός, με τον Μάκη Χάβο να κάνει ροτέισον και να δίνει ευκαιρίες σε ορισμένους παίκτες. Ωστόσο, η πορεία του στο Κύπελλο κρίνεται ικανοποιητική και άπαντες βλέπουν μπροστά τους τον «τελικό» με τον Πανιώνιο στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Σιμόες, Κρίστισιτς, Μάνταλος (71’ Σιμάνσκι), Αραούχο (79’ Οικονόμου), Ολιβέιρα (60’ Αλμπάνης), Λιβάγια.

Παναιτωλικός: Κνετ, Μαρσιάλ, Μαλής, Σίεστεντ, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ταχάρ (72’ Άλβαρες), Μιμίτο, Ντουάρτε, Φυτόπουλος (63’ Ρόσα), Μπαΐροβιτς (68’ Μουνιέ).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα