back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε προβάδισμα από τη Λίβερπουλ

Διαβάστε επίσης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 1-0 της Λίβερπουλ στην Ισπανία και απέκτησε προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στις 11 Μαρτίου για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Σιμεόνε ευτύχησε να προηγηθεί με 1-0 μόλις στο 4ο λεπτό με τον Σαούλ μετά από στατική φάση και από εκεί και μετά έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα.

Οι Μαδριλένοι για πάνω από 80 λεπτά έπαιξαν άμυνα για σεμινάριο, αξιοποιώντας μοναδικά τη ζώνη, μπλόκαραν το παιχνίδι της ομάδας του Κλοπ και εξουδετερώνοντας Μανέ και Σαλάχ κατάφεραν να κρατήσουν τους «κόκκινους» μακριά από την περιοχή του Όμπλακ σχεδόν σε όλο το παιχνίδι.

Μάλιστα η ομάδα του «Τσόλο» επιβεβαίωσε την παράδοση που θέλει να μην χάνει στο Τσάμπιονς Λιγκ όταν προηγηθεί στο πρώτο 20λεπτο, κάτι που έχει γίνει σε 19 πλέον παιχνίδια.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στη σεζόν για τη Λίβερπουλ που μέχρι τώρα είχε ηττηθεί μόνο στους ομίλους από τη Νάπολι.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ομπλάκ, Σάβιτς, Φελίπε, Βρσάλικο, Λόντι, Παρτέι, Σαούλ, Κόκε, Λεμάρ (46’ Γιορέντε), Κορέα (77’ Ντιέγκο Κόστα), Μοράτα (70’ Βιτόλο)

Λίβερπουλ: Αλισον, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Χέντερσον (80’ Μίλνερ), Φαμπίνιο, Βαίνάλντουμ, Φιρμίνο, Μανέ (46’ Οριγκί), Σαλάχ (72’ Τσάμπερλεϊν)

Aνδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα