back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός με φόντο τον τίτλο του Λιγκ Καπ

Διαβάστε επίσης

H ώρα της στέψης στο 9ο Λιγκ Καπ “Νίκος Σαμαράς” έφτασε και το απόγευμα στο κλειστό του Αγίου Θωμά, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα μονομαχήσσουν για το τρόπαιο στον δεύτερο μεταξύ τους τελικό.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του με 3-2 σετ στον Α’ τελικό που έγινε στο Μελίνα Μερκούρη στο Ρέντη την περασμένη Πέμπτη έχει πλεονέκτημα έδρας αλλά και αποτελεσμάτων.

Οι πράσινοι, εάν νικήσουν με οποιοδήποτε σκορ, θα κατακτήσουν το πρώτο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς στην ιστορία τους και τον πρώτη τίτλο στο ανδρικό βόλεϊ από το κύπελλο Ελλάδας του 2010. Ο Ολυμπιακόςγια να ανατρέψει την κατάσταση χρειάζται μόνο νίκη. Εάν επικρατήσει με 3-2 σετ, τότε θα παιχτεί έξτρα σετ 15 πόντων, το λεγόμενο “χρυσό” σετ που θα κρίνει τον τίτλο. Εάν νικήσει με 3-0 ή 3-1 σετ, θα κατακτήσει τον 7ο τίτλο και 6ο συνεχόμενο στη διοργάνωση. Οι δύο ομάδες είναι πανέτοιμες και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Άγιος Θωμάς, Μαρούσι, 18.00 (ΕΡΤ): Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ολυμπιακός – Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Πέρρος. Κομισάριος: Ιωαννίδης. Επόπτες: Νικάκης, Τόλιος, Παπαθανασίου, Μαριδάκης. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη, Παπασηφάκη.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα