back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το «τρομερό παιδί» της Ντόρτμουντ κέρδισε την Παρί

Διαβάστε επίσης

Με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να πραγματοποιεί εκπληκτική εμφάνιση σημειώνοντας 2 γκολ στο πρώτο του ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ντόρτμουντ επικράτησε με 2-1 της Παρί Σεν Ζερμέν και πήρε προβάδισμα για πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Τα οκτώ γκολ σε έξι ματς ομίλων ήταν εν πολλοίς το εισιτήριο του Έρλινγκ Χάαλαντ για την μεταγραφή στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Και ο 19χρονος Νορβηγός δεν θα μπορούσε να αλλάξει συνήθειες, τώρα που οι Βεστφαλοί τον έχουν στο στρατόπεδο τους, στην αγαπημένη του διοργάνωση.

Ο Χάαλαντ με τελείωμα μέσα από την μικρή περιοχή σκόραρε για ένατη φορά στην σεζόν και άνοιξε το σκορ για την Ντόρτμουντ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, στο 69′ Έξι λεπτά αργότερα ο Νεϊμάρ επέφερε σιγή, ισοφαρίζοντας άμεσα αλλά η βοή επέστρεψε εμφατικά.

Η «μηχανή γκολ» των Γερμανών εκτέλεσε με τρομερό σουτ τον Νάβας στο 77′, έφτασε τα δέκα γκολ στην διοργάνωση φέτος, μόλις στην 7η εμφάνιση και έγινε ο πρώτος στην ιστορία του κλαμπ που σκοράρει στο ντεμπούτο του σε Mπουυντεσλίγκα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπίρκι, Πίστσεκ, Χούμελς, Ζαγκαντού, Χακίμι, Τσαν, Βίτσελ, Γκερέιρο, Σάντσο (90′ Σμέλτσερ), Αζάρ (67′ Ρέινα), Χάλαντ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Νάβας, Μενιέ, Κιμπεμπέ, Τιάγκο Σίλβα, Κουρζαβά, Βεράτι, Μαρκίνιος, Ιντρίσα Γκέιγ, Ντι Μαρία (77′ Σαράμπια), Νεϊμάρ, Εμπαπέ

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα