back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μακελειό στην πόλη Hanau της Γερμανίας – Πυροβολισμοί με οκτώ νεκρούς και πέντε τραυματίες

Διαβάστε επίσης

Συναγερμός σήμανε στην πόλη Χανάου της Γερμανίας καθώς έπεσαν πυροβολισμοί σε δύο μπαρ τη νύχτα.

Σύμφωνα την Bild, στην πόλη που βρίσκεται κοντά στην Φρανκφούρτη, τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλοι έξι έχουν τραυματιστεί σοβαρά, από τις δύο επιθέσεις που έγιναν σε θαμώνες των μπαρ με ναργιλέδες, στο κέντρο της πόλης από ένοπλο.

Σύμφωνα με το RTL η επίθεση από ενόπλους, έγινε μέσα από αυτοκίνητο που περνούσε έξω από τα δύο μαγαζιά, με κόσμο να στέκεται στις εισόδους των μπαρ. Ακούστηκαν οκτώ ή εννιά πυροβολισμοί έξω από το ένα μπαρ από τους δράστες, που βρίσκονταν μέσα σε ένα σκούρο αυτοκίνητο.

https://twitter.com/NegroPrimeroh/status/1230275204775018497?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1230275204775018497&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F976736%2Fgermania-makeleio-stin-poli-hanau-purovolismoi-me-okto-nekrous-kai-pede-traumaties%2F

Σύμφωνα με την τηλεόραση της Έσσης, οι επιθέσεις έγιναν διαδοχικά στα δύο μπαρ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τρεις άνδρες σκοτώθηκαν από τους πυροβολισμούς έξω από το μπαρ «Midnight» στο κέντρο της πόλης και πέντε (τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα) στην περιοχή Κέσελσταντ.

Ο ιστότοπος της Offenbach-Presse μετέδωσε ότι ακούστηκαν επίσης πυροβολισμοί και σε κεντρική πλατεία της πόλης, όπου υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για ένα ακόμη θύμα. Νωρίτερα, ο τοπικός ειδησεογραφικός ιστότοπος Vorsprung Online ανέφερε ότι οπλοφόρος άνοιξε πυρ μέσα από αυτοκίνητο εναντίον περαστικών.

Αργά το βράδυ έγινε μία σύλληψη υπόπτου, με την αστυνομία να πιστεύει πως είναι πάνω από ένα άτομο, αυτοί που έκαναν την ένοπλη επίθεση. Σε εξέλιξη είναι ακόμη η μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας — και από αέρος, με ελικόπτερα. Πιθανότερο σενάριο είναι πως η επίθεση ήταν τρομοκρατική ενέργεια, αλλά προς το παρόν δεν έχει τοποθετηθεί η αστυνομία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα