back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μπακογιάννης: Να αγαπήσουμε την Ομόνοια από την αρχή

Διαβάστε επίσης

Γέμισε με νερό το συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας, η ανακατασκευή της οποίας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδος και θα παραδοθεί για χρήση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή…», έγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στο facebook  ενώ δημοσίευσε και μια φωτογραφία από την Ομόνοια.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή…

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης am Mittwoch, 19. Februar 2020

Υπενθυμίζεται, ότι το συντριβάνι που έχει τοποθετηθεί έχει διάμετρο 30 μέτρων, ενώ διαθέτει 13 πίδακες, 188 δέσμες νερού, αλλά και 90 υποβρύχιους προβολείς, ενώ σε έναν ιστό πρόκειται να τοποθετηθεί ένα ανεμόμετρο το οποίο θα ενημερώνει την κεντρική μονάδα ελέγχου για να μειώνει το ύψος των πιδάκων όταν η ταχύτητα του ανέμου θα ξεπερνά κάποια όρια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα