back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τσικνοπέμπτη στη Βαρβάκειο

Διαβάστε επίσης

Η Βαρβάκειος αγορά γιορτάζει την Τσικνοπέμπτη με συναυλίες και… ψησταριές.

Όπως κάθε χρόνο, εκατοντάδες κόσμου συρρέουν στην Κεντρική Αγορά της Αθήνας, προκειμένου να ψωνίσουν για την Τσικνοπέμπτη, αλλά και για να γιορτάσουν τη σημερινή μέρα με τους καταστηματάρχες της Βαρβακείου.

Φέτος, όμως, η Αγορά έχει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ελέω της ημέρας: πρώτα η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων… ζέστανε το κοινό, για να ανέβει στη συνέχεια στη σκηνή, ο μουσικός Μπάμπης Τσέρτος με τη μπάντα του.

Στην Κεντρική Αγορά της Αθήνας βρέθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος συνομίλησε με τον κόσμο.

Μπακογιάννης: «Θέλουμε μια Αθήνα η οποία δεν φοβάται να γελάσει»

«Σήμερα η καρδιά της πόλης χτυπάει στη Βαρβάκειο», είπε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ενώ τόνισε ότι «Θέλουμε μια Αθήνα η οποία δεν φοβάται να γελάσει, να διασκεδάσει, να αυτοσαρκαστεί. Έχουμε παράδοση στις Απόκριες, αλλά έχουμε και πολλά σύγχρονα στοιχεία. Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο και τους μαγαζάτορες για τη συνεργασία και όλοι ξέρουμε πολύ καλά ότι μόνο μαζί μπορούμε να πετύχουμε». 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Κρεαταγοράς, Κλεάνθης Τσιρώνης τόνισε ότι: «Είχαμε μια πετυχημένη διοργάνωση σε συνεργασία με το δήμο Αθηναίων.Οι επαγγελματίες της Βαρβακείου Αγοράς έδωσαν τη δυνατότητα σε όλους να χαρούν τη γιορτινή αυτή ημέρα».

 

Φυσικά, η γιορτή δεν περιορίζεται στην οδό Αθηνάς, αλλά και εντός της Στοάς της Βαρβακείου, με τους καταστηματάρχες να έχουν τις δικές τους ψησταριές, περιμένοντας την ανταπόκριση του κόσμου.

Βίκτωρας Αντωνόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα