back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τσικνοπέμπτη στην Αθήνα

Διαβάστε επίσης

Με χρώματα, σερπαντίνες και μεγάλες δόσεις κεφιού και χαράς «ντύνει» την πρωτεύουσα ο δήμος Αθηναίων. Το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που διοργανώνει, διαρκεί έως και τις 2 Μαρτίου. Σήμερα Τσικνοπέμπτη, το γλέντι ξεκινά από τις 11 το πρωί στη Βαρβάκειο Αγορά σε ένα μουσικό πρόγραμμα με τον Μπάμπη Τσέρτο και τα ωραιότερα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου.

Το Μουσείο Ακρόπολης συνεχίζει την παράδοση της Τσικνοπέμπτης και προσκαλεί τους επισκέπτες του στο εστιατόριο του δευτέρου ορόφου απόψε, από τις 8 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα, σε μια όμορφη βραδιά με νόστιμα εδέσματα και μουσική πιάνο.

Το Μουσείο Μπενάκη, της οδού Πειραιώς προσκαλεί το κοινό στον εορτασμό της Τσικνοπέμπτης από τις 8 το βράδυ. Το πάρτυ περιλαμβάνει χορό, φαγητό, ποτό και λαχειοφόρο με πλούσια δώρα. Είσοδος 12 ευρώ και δωρεάν για τα μέλη του μουσείου.

Το Κέντρο Ελληνικής Μουσικής Φοίβος Ανωγειανάκης» προσκαλεί το κοινό σε ένα αποκριάτικο “ζέσταμα” για τη βραδιά, που ξεκινά στις 7 το απόγευμα. Ο Ταξιάρχης Μπεληγιάννης θα αφηγηθεί παραμύθια και o Δημήτρης Κώτσικας θα τραγουδήσει σατυρικά αποκριάτικα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μια κολεκτίβα Ελλήνων και Κουβανών μουσικών που παίζουν την παραδοσιακή μουσική της Κούβας μας περιμένει απόψε, για να γιορτάσουμε την Τσικνοπέμπτη, στο Φάουστ. Η Γκρούπο Ομελενκό συμπράττουν με μουσικούς της αθηναϊκής σκηνής και παρουσιάζουν μουσικές και τραγούδια ρούμπα και άφρο. Εισιτήρια από 5 ευρώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα