back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Η νίκη είναι μονόδρομος κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το βράδυ την Μπαρτσελόνα, ψάχνοντας τη νίκη που θα τον απομακρύνει από τους διώκτες του και θα του εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την παρουσία του στην οκτάδα.

Το δύσκολο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές της Ευρωλίγκας αρχίζει από σήμερα απόψε και την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ στις 21:30-Novasports 2.

Ο Πιτίνο δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Τζέικομπ Γουάιλι και θέλει να δει από την ομάδα του ένα πιο βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο. Με ρεκόρ 14-10 ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην έκτη θέση, αλλά ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με Μπαρτσελόνα (εντός), Ρεάλ (εκτός), Ολυμπιακό (εκτός), ΤΣΣΚΑ (εντός), Φενέρ (εκτός), Άλμπα (εκτός), Χίμκι (εντός), Εφές (εκτός), Μακάμπι (εντός) και Μπασκόνια (εκτός) και οι πράσινοι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εφησυχάζουν. Η κάθε νίκη από δω και πέρα θα έχει διπλή αξία καθώς οδεύουμε προς την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας στην Euroleague.

Η Μπαρτσελόνα έχει ρεκόρ 18-6 και είναι στην τρίτη θέση πίσω από τη Ρεάλ που έπαιξε χθες.  Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του και πάλι τους Τομά Ερτέλ και Κέβιν Πάνγκος.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), ο Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία) και ο Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα