back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στη ΓΑΔΑ παρουσιάστηκε ο «Σαράφης» – Πότε θα καταθέσει ενώπιον της προανακριτικής

Διαβάστε επίσης

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εμφανίστηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής ο προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική ονομασία “Μάξιμος Σαράφης” και όπως έγινε γνωστό, η κατάθεση του προσδιορίστηκε από την Προανακριτική για τη Δευτέρα το απόγευμα.

Η εμφάνιση του μάρτυρα ήρθε λίγες ώρες μετά την εισαγγελική απάντηση που δόθηκε στο αίτημα της Προανακριτικής Επιτροπής προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου να διασφαλιστεί η εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων.

Η απάντηση δόθηκε από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Παν. Μπρακουμάτσο που τάχθηκε υπέρ της άποψης ότι και οι προστατευόμενοι μάρτυρες έχουν λόγο για τον τρόπο της εξέτασης τους. Η εισαγγελική τοποθέτηση, σύμφωνα με πληροφορίες θα ληφθεί υπόψη για την εξέταση του μάρτυρα από την προανακριτική.

Έκτακτη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για την Novartis,προγραμματίστηκε για τις 11 το πρωί της Δευτέρας, όπως ενημέρωσε τα μέλη της ο πρόεδρος, Γιάννης Μπούγας. Προφανώς, οι βουλευτές θα ενημερωθούν για τον τρόπο που συμφωνήθηκε να γίνει στις 16.00 της ίδιας ημέρας στη ΓΑΔΑ, η κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη».

Μίνα Μουστάκα – Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα