back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Tι δήλωσε ο Λαμόνικα για την επίθεση στην Κηφισίας

Διαβάστε επίσης

 

Η επίθεση που έγινε από κουκουλοφόρους στο ταξί των διαιτητών μετά τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα και ο τραυματισμός του Λουίτζι Λαμόνικα έκανε το γύρο της Ευρώπης.

Στο επεισόδιο έκανε αναφορά και η Gazzetta dello Sport φιλοξενώντας ταυτόχρονα δηλώσεις του Λαμόνικα. Ο Ιταλός διαιτητής χαρακτήρισε ηλίθιους τους δράστες της επίθεσης.

Δήλωσε συγκεκριμένα: «Είμαι καλά. Ηλίθιοι υπάρχουν παντού. Έχω τραυματιστεί στο πηγούνι και στο χέρι, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Είμαι έτοιμος να σφυρίξω στο επόμενο παιχνίδι».

Η επίθεση έγινε στο ύψος της πεζογέφυρας, μεταξύ Χαλανδρίου και Φιλοθέης, απέναντι από το Starbucks , όπου συχνάζουν πολλοί κάτοικοι της περιοχής.

Ο Εμίν Μογκουλκότς που ήταν ένας εκ των τριών διαιτητών της αναμέτρησης και μάλιστα βρέθηκε στο ίδιο ταξί με τον Λαμόνικα όταν έγινε η επίθεση των κουκουλοφόρων δήλωσε στο τουρκικό «Tivibu SPOR»:

«Το μέγεθος της είδησης δείχνει να παίρνει λίγο υπερβολικές διαστάσεις. Ναι, υπήρξε μία επίθεση στο ταξί στο οποίο βρισκόμασταν. Χτύπησαν το αριστερό πλευρικό παράθυρο αρκετές φορές και το έσπασαν. Ο Λουίτζι Λαμόνικα, που καθόταν σε εκείνη την πλευρά, τραυματίστηκε από τα θραύσματα. Είχε αιμορραγία σε αρκετά σημεία του προσώπου του. Επειδή εγώ καθόμουν στη μέση, πάνω μου έπεσαν μόνο μερικά κομμάτια γυαλί. Δεν έχω κάποιον τραυματισμό. Πήγαμε στο νοσοκομείο, λόγω των τραυμάτων του Λουίτζι. Αφού καθάρισαν το πρόσωπό του, δώσαμε κατάθεση στην Αστυνομία. Μετά από αυτό, επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο μας”
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης προς τον Ιταλό ρεφερί, τονίζοντας ότι βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των διαιτητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έσπευσε από την πρώτη στιγμή να σταθεί στο πλευρό των διαιτητών της αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση στο ύψος του Ψυχικού ενόσω επέβαιναν σε ταξί, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του Λουίτζι Λαμόνικα.

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας και δηλώνουμε πως θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια καταπολέμησής της.

Ευελπιστούμε πως οι Αρχές θα εντοπίσουν τους κουκουλοφόρους δράστες που προέβησαν σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια και θα τους τιμωρήσουν παραδειγματικά».

Στέφανος Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα