back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έτοιμη για το 2/2 με τη Βοσνία η Εθνική ομάδα

Διαβάστε επίσης

Το δεύτερο βήμα για την πρόκριση της στο Ευρωμπάσκετ του 2021 θέλει να κάνει απόψε η Εθνική απέναντι στην Βοσνία στην Τούζλα.

Μια νίκη πιο κοντά στην πρόκριση της στο Ευρωμπάσκετ του 2021 ψάχνει απόψε η Εθνική στην Τούζλα απέναντι στη Βοσνία στις 21:00-ERT Sports. Μετά τη νίκη την Παρασκευή στην Πάτρα απέναντι στη Βουλγαρία (73-63) που καραδοκούν οι εκπλήξεις, η Ελλάδα δεν θέλει να γίνει θύμα μίας από αυτές και το βράδυ πρέπει να είναι σοβαρή, να πάρει τη νίκη και να είναι ήρεμη για τα επόμενα παιχνίδια των προκριματικών.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει δώδεκα παίκτες στην διάθεσή του, καθώς εκτός έμειναν οι Λίνος Χρυσικόπουλος (λόγω ενοχλήσεων στη μέση) και Γιώργος Καλαϊτζάκης, με τον Γιάννη Αγραβάνη να μπαίνει στην δωδεκάδα για το αποψινό παιχνίδι.

Η Βοσνία προέρχεται από νίκη με ανατροπή απέναντι στην Λετονία στη Ρίγα (61-62) και θέλει να κάνει το 2/2 παίζοντας στην έδρα της με αντίπαλο την Ελλάδα. Ο Βέντραν Μπόσνιτς δεν έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Γκόρντιτς και Πενάβα, ενώ στηρίζεται στον άλλοτε γκαρντ της ΑΕΚ Έντιν Άτιτς, στον Μίραλεμ Χαλίλοβιτς και τον πρώην πλέι μέικερ του Πανιωνίου Μουχάμεντ Πάσαλιτς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Τζέντιαν Τσίτσι (Αλβανία), Ντάριους Ζαπόλσκι (Πολωνία) και Αλεξέι Ντάβιντοφ (Ρωσία). Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Βουλγαρία υποδέχεται την Λετονία στις 19:00. Οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε γκρουπ προκρίνονται στα τελικά.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα