back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρέσβης Κίνας στη Μόσχα για κορονοϊο: Υπάρχει εμβόλιο – Αιτούνται πρόσθετες δοκιμές

Διαβάστε επίσης

«Στην Κίνα ήδη έχουν παρασκευάσει εμβόλιο το οποίο επιδεικνύει ανοσία. Όμως, αυτά είναι τα προκαταρκτικά αποτελέσματα, απαιτείται ακόμη χρόνος για περαιτέρω πειράματα», δήλωσε ο πρέσβης της Κίνας στη Μόσχα.

Ο Κινέζος πρέσβης στη Μόσχα δήλωσε σήμερα ότι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, που έχει παρασκευάσει η χώρα του, έχει ήδη δείξει την αποτελεσματικότητα του, ωστόσο απαιτούνται πρόσθετες δοκιμές. «Οι επιστήμονες μας ήδη έχουν δώσει την τρισδιάστατη περιγραφή του κορονοϊού, η οποία συνιστά μια πολύ καλή βάση για την επεξεργασία του εμβολίου. Στην Κίνα ήδη έχουν παρασκευάσει εμβόλιο το οποίο επιδεικνύει ανοσία. Όμως, αυτά είναι τα προκαταρκτικά αποτελέσματα, απαιτείται ακόμη χρόνος για περαιτέρω πειράματα και περαιτέρω επεξεργασία του εμβολίου», δήλωσε ο Τζαν Χανχουέι.

Ο Κινέζος πρέσβης δήλωσε επίσης ότι η κινεζική ιατρική και τα κινεζικά φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση του κορονοïού είναι αποτελεσματικά σε ποσοστό 85% , ενώ σε μερικές περιοχές η αποτελεσματικότητα ξεπερνά το 90%.

Σύμφωνα με τον Κινέζο πρέσβη, σε όλες τις περιπτώσεις που χρησιμοποιήθηκαν μέθοδοι κινεζικής ιατρικής διαπιστώθηκε ότι στα διάφορα στάδια της ασθένειας, οι ασθενείς δεν παρουσίασαν επιπλοκές.

Επισήμανε ωστόσο, ότι «οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι (θεραπείας) είναι η ευρωπαϊκή ιατρική σε συνδυασμό με την κινεζική ιατρική».

Πηγή: ΑΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα